Biokaasu on energiapaletin tärkeä palanen

Biokaasu on kasvava energiamuoto.

Lue lisää

LNG:n käyttö kasvaa vauhdilla Suomessa ja Baltiassa

Haminan kaasuklusterin jäsenet Suomenlahden molemmin puolin tekevät tiivistä yhteistyötä LNG:n osalta. Miten LNG:tä hyödynnetään Suomessa ja Baltiassa – tänään ja huomenna?

Lue lisää

Haminan energiaterminaali avautui asiakkaille juuri oikealla hetkellä

Haminan energiaterminaali avautui Suomen energiamarkkinoiden avuksi lokakuun alussa. Ennätysnopean käyttöönoton ansiosta energiaterminaali pääsi palvelemaan asiakkaita juuri kriittisellä hetkellä. Terminaali on tärkeä osa kokonaisuutta, jolla korvataan venäläistä kaaasua. Energiaterminaalista nesteytettyä maakaasua lähtee eteenpäin asiakkaille rekkakuljetuksilla, ja kaasua syötetään myös kansalliseen kaasuverkkoon. Haminan energiaterminaali on ensimmäinen ja ainut terminaali, josta on suora yhteys kaasun siirtoverkkoon. Haminan terminaaliin […]

Lue lisää

Vahva tiimityö siivitti Haminan energiaterminaalin ennätysnopeaan käyttöönottoon

Vahva tiimityö siivitti Haminan energiaterminaalin ennätysnopeaan käyttöönottoon.

Lue lisää

Energia-alan asiakaspalvelussa tärkeintä on olla saavutettavissa ja läsnä

Äkillisten muutosten aikana ihmisten vanhat ja tutut toimintatavat muuttuvat ja luotettavan tiedon tarve korostuu. Energia-alan myllerrys näkyy myös asiakaspalvelukanavien kävijämäärissä. Haminan kaasuklusteriin kuuluva Haminan Energia panostaakin nyt vahvasti omaan asiakaspalveluun ja pyrkii auttamaan asiakkaitaan epävarmojen aikojen yli.

Lue lisää

Toimitusvarmuutta, joustavuutta ja uusia energiaratkaisuja Haminan kaasuklusterilta

Mikä on Haminan kaasuklusteri, ja miten se kehittää uudenlaisia energiaratkaisuja ja toimitusvarmuutta uutta energiaterminaalia hyödyntäen? Lue lisää kaasuklusterin toiminnasta ja Haminaan avatun energiaterminaalin tuomista mahdollisuuksista Suomen energiamarkkinoille!

Lue lisää

Miksi kaasu kannattaa löytyä yrityksesi energiapaletista? 4 syytä

Tarvitseeko liiketoimintasi runsaasti energiaa? Haluatko sitoutua vihreään siirtymään? Entä haluatko vähentää syntyviä CO2-päästöjä välittömästi? Jos vastasit kyllä, maakaasu tai nesteytetty maakaasu eli LNG on varteenotettava vaihtoehto yrityksesi energiaratkaisuksi. Lue lisää, miksi!

Lue lisää

Haminan LNG-terminaali tuo turvaa ja mahdollisuuksia muuttuneilla energiamarkkinoilla

Haminaan syksyllä avautuva LNG-terminaali tukee osaltaan uusia energiaratkaisuja ja sillä on merkittävä rooli myös Suomen huoltovarmuudessa.

Lue lisää